Actualitate

Tânăr reținut pentru furt calificat. A sustras de pe un șantier materiale de construcții în valoare 20.300 de lei

todayoctombrie 20, 2023 287

Background
share close

Un tânăr din Orăștie a fost reținut de polițiști. Acesta ar fi furat de pe un șantier situat pe raza municipiului Orăștie materiale de construcții în valoare de 20.300 de lei. Identificarea autorului furtului produs între 1 și 19 octombrie 2023 a dus și la recuperarea a 90 % din prejudiciu. Cel bănuit, un tânăr de 21 de ani a fost introdus Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, în vederea luării măsurilor legale.

„În data de 19 octombrie 2023, în jurul orei 12:05, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că în intervalul 01 – 19 octombrie 2023, persoane necunoscute au pătruns pe un șantier situat pe raza municipiului Orăștie, de unde au sustras mai multe materiale de construcții (prejudiciul fiind de aproximativ 20.300 de lei).

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în urma activităților derulate au reușit identificarea celui bănuit de comiterea infracțiunii reclamate, precum și recuperarea a 90% din prejudiciu.

Față de cel bănuit de comiterea furtului, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Orăștie, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, în vederea luării măsurilor legale.”  a transmis într-un comunicat, IPJ Hunedoara.

Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Peste șase milioane de euro au plătit companiile pentru ambalajele nereciclate către Administraţia Fondului pentru Mediu

Companiile din România care nu şi-au trimis deşeurile de ambalaje la reciclat au plătit, anul trecut, peste şase milioane de euro către Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), reiese dintr-o analiză publicată, joi, de către o organizaţie responsabilă pentru transferul deşeurilor de ambalaje (OIREP), ce are la bază datele Institutului Naţional de Statistică (INS). Potrivit sursei citate, suma echivalentă a 33 milioane de lei este de patru ori mai mică în […]

todayoctombrie 20, 2023 27 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%