Actualitate

Un tânăr orăștian a dispărut, în Germania

todayfebruarie 23, 2023 308

Background
share close

Un tânăr din Orăștie , de 20 de ani plecat la muncă în Germania a fost dat dispărut. Familia a anunțat autoritățile române ieri, după mai multe tentative de a lua legătura cu acesta.  Tânărul a plecat în luna noiembrie, iar din data de 14 februarie, familia nu a mai reușit să ia legătura telefonic cu acesta, telefonul mobil fiind închis.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi specifice în scopul depistării tânărului, comunicând cu autoritățile statului german.  Orice informație este binevenită și tuturor celor care dețin informații despre tânărul orăștian, pot apela 112.

În data de 22 februarie 2023, în jurul orei 12:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, în cursul lunii noiembrie 2022, fiul său, PÎRVA ILIE-ALEXANDRU (foto), de 20 ani, din Orăștie, a plecat la muncă, în Germania, iar din data de 14 februarie 2023, nu a mai reușit să ia legătura telefonic cu acesta (telefonul mobil fiind închis).  

     Semnalmentele tânărului: înălțime 1,80 m, 67 kg., păr șaten, iar pe antebrațul drept are un tatuaj,” se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

 

 

 

Cosmina PRAȚA

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Actualitate

Aninoasa: 11 clădiri din „Colonie ” trebuie evacuate. Mulți locatari refuză să-și părăsească locuințele

11 clădiri din orașul Aninoasa vor fi evacuate prin hotărârea luată azi de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara. Măsura este impusă de necesitatea de a asigura siguranța și integritatea locatarilor, confirmată de starea degradată a clădirilor. Ultimele cutremure au slăbit structura clădirilor și măsuță este necesara pentru a fi salvată viața oamenilor care locuiesc în aceste clădiri cu o vechime de aproximativ 100 de ani. Comitetul Județean […]

todayfebruarie 22, 2023 59

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%