Politică

Adrian Bota și-a lansat candidatura printre alegători

todayaprilie 27, 2024 13

Background
share close

Adrian Bota, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al municipiului Orăștie și-a lansat candidatura pentru alegerile locale din iunie 2024, întâlnindu-se direct in stradă cu cetățenii municipiului nostru.

 

Adunarea generală s-a dat la primele ore ale dimineții de sâmbătă,  Adriana Bota având alături pe Călin Petru Marian candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.  Cei doi candidați însoțiți de colegii lor au luat la pas centrul istoric al orașului Paliei pornind din fața Catedralei Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril. Punctul culminant al întâlnirii lor a fost contactul cu oamenii aflați în piața agroalimentară, fiind zi de sâmbătă foarte mulți cetățeni aflându-se în zona respectivă pentru a-și face cumpărăturile tradiționale. 

Într-un gest de susținere al producătorului locale si a produselor locale, fostul prefect, Călin Petru Marian a cumpărat câteva produse amintind astfel importanța agriculturii dar mai cu seamă susținerea producătorilor locali.

Adrian Bota este candidatul PNL pentru primăria municipiului Orăștie, și are susținerea organizației conduse de Adrian Ciora, precum și a colegilor săi din organizația PNL Orăștie care au fost prezenți ieri alături de el în acțiunea organizată în municipiu. De la nivel județean au fost alături de Adrian Bota: Mircia Muntean, lider PNL, Cosmin Pipernea, candidatul PNL pentru primăria Rapoltu Mare și Emil Valer Muntean, candidatul PNL pentru primăria Turdaș.

 

Galerie Foto:

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Administrație

Ovidiu Vlad și-a depus candidatura pentru funcția de primar al orașului Geoagiu

Sâmbătă, la sediul primăriei orașului Geoagiu, Ovidiu Vlad, candidatul din partea Partidului Național Liberal pentru funcția de primar și-a depus candidatura alături de colegii săi propuși pentru lista de consilieri locali. Prezenți au mai fost Vetuța Stănescu, președintele Partidului Național Liberal filiala Hunedoara și Călin Petru Marian candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Ovidiu Vlad este actualul secretar general al Partidului Național Liberal filiala Hunedoara și directorul […]

todayaprilie 27, 2024 112

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%