Actualitate

“Alex Todoran merită să fie cetățean de onoare”-declară Adriana Chira

todayaprilie 27, 2024 329

Background
share close

Directorul Liceului Teoretic “Aurel Vlaicu” din Orăștie, Adriana Chira a lansat ideea acordării  titlului de Cetățean de onoare lui Alexandru Todoran.

“Alex merită să fie CETĂȚEAN de ONOARE, avem șansa ca în Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” să existe cel mai tânăr deținător al acestui titlu.  Decizia poate fi luată  de către Consiliul local Orăștie.

A obținut peste 30 de medalii în olimpiade și concursuri, din care peste 20 sunt medalii internaționale. Ultimele două medalii de aur au fost obținute în luna aprilie 2024.
Este singurul  orăștian care a fost admis la Harvard, Universitatea de pe locul I în lume.
E timpul să fie desemnat CETĂȚEAN de ONOARE al Municipiului Orăștie.

A impresionat nu doar orașul Orăștie ci și județul Hunedoara,  reverberând  numele Orăștiei   în articole din presa națională și internațională. Este un model la care toți tinerii se uită cu respect, admirație și speranță. A adus încrederea în rândul elevilor, dintr-un orășel, că oricine poate obține marea performanță.

Titlul de ,,Cetatean de Onoare”, reprezinta cea mai inalta distinctie ce poate fi conferita unei persoane de catre Consiliul local.”

 

 

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Politică

Călin Petru Marian: voi dezvolta parteneriate solide cu primarii din mediul rural

Vineri, Călin Petru Marian, candidatul liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean, a ales să străbată la pas două comune alături de candidații pentru funcția de primar. Mai întâi, s-a alăturat lui Cosmin Pipernea, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Rapoltu - Mare. Discuțiile purtate cu locuitorii comunei au lăsat să se întrevadă dorința de schimbare manifestată în mod deschis de aceștia. În fața celor cu care […]

todayaprilie 27, 2024 182

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%