Actualitate

Activitatea Gosom: Apa întreruptă în Orăștie și Jeledinți

todayaprilie 29, 2024 334

Background
share close
Activitatea Goscom informează că azi, apa este întreruptă în Orăștie pe Aleea Moților și strada Luncii între orele 10:30 și 15:30. În urma unei avarii produse la rețeaua de alimentare cu apă se sistează furnizarea apei. O altă problemă a intervenit în satul Jeledinți, comuna Mărtinești,  unde din cauza unor lucrări efectuate de o societate privată în zona respectivă, rețeaua de alimentare cu apă din satul Jeledinți a suferit daune ceea ce impune întreruperea furnizării apei. Termenul limită de remediere a situației este ora 16:00.
🚨 Anunț important pentru locuitorii satului Jeledinți din comuna Mărtinești! 🚨
Vă informăm că astăzi 29 aprilie 2024 în urma unor lucrări efectuate de o societate privată în zona dumnevoastră, rețeaua de alimentare cu apă din satul Jeledinți a suferit daune.
Vă asigurăm că echipele noastre de la Activitatea Goscom sunt deja în teren pentru a remedia situația.
Estimăm că alimentarea cu apă va fi reluată în jurul orelor 16. Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0254242242 .
🚨Astăzi 29 aprilie 2024 în urma unei avarii produse la rețeaua de alimentare cu apă se sistează furnizarea apei în municipiul Orăștie pe Aleea Moților și strada Luncii între orele 10:30 și 15:30.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.
Pentru orice informații suplimentare, puteți apela numărul de telefon 0254242242 .
Cosmina Prața

Scris de radiocolor

Rating

Postari anterioare

Diverse

Geoagiu: Lansarea candidaturii lui Ovidiu Vlad a avut loc cu sala plină

Ovidiu Vlad și-a lansat azi candidatura la funcția de primar al orașului Geoagiu. Într-un cadru festiv și cu sala plină, candidatul Partidului Național Liberal, Ovidiu Vlad și-a anunțat candidatura sa și a consilierilor cu care intră în cursa electorală pentru data de 9 iunie. Pe scena Casei de Cultură "Ioan Budai Deleanu" din Geoagiu, au fost împreună cu Ovidiu Vlad,  Vetuța Stănescu, președintele PNL filiala Hunedoara, Doris Visirin, prefectul județului […]

todayaprilie 28, 2024 132 2

Comentarii (0)

Lasă un răspuns

0%